Unilens

gia optikous flag gr flag en

επικοινωνια facebook   youtube

Δελτία Τύπου

SEECOAT BLUE UV

 

SeeCoat Blue UV

Η ραγδαία ανάπτυξη νέων πηγών τεχνητού φωτός καθώς και η σημαντική αύξηση των πεδίων εφαρμογής τους όπως φωτισμός από λάμπες φθορισμού και LED, σήμανση οδών, φώτα πορείας αυτοκινήτων, καθώς και πάσης φύσεως οθόνες ψηφιακών συσκευών όπως computer, laptop, smartphones, tablets κλπ., δημιουργεί υψηλά επίπεδα τοξικού μπλε φωτός υψηλής ενέργειας.

Καθίσταται, επομένως, αναγκαία η επένδυση σε ένα νέο πεδίο έρευνας αλληλεπίδρασης περιβάλλοντος και οράσεως. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία μίας νέας επίστρωσης, της SEECOAT BLUE UV, η οποία προστατεύει ταυτόχρονα τόσο από τη βλαβερή μπλε ακτινοβολία όσο και από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Οι επιστρώσεις SEECOAT BLUE UV:

  1. Προσφέρουν αυξημένο contrast, κόβοντας πέντε φορές περισσότερο φως απ’ ότι οι συμβατικές επιστρώσεις και βελτιώνοντας ταυτόχρονα την διαπερατότητα του φακού.
  2. Λόγω της ειδικής E-SPF επίστρωσης προστατεύουν το μάτι από την UV ακτινοβολία τόσο από εμπρός, όσο και εξ’ αντανακλάσεως από πίσω. Προσφέρουν έως 25 φορές μεγαλύτερη προστασία σε σχέση με όραση χωρίς γυαλιά.
  3. Λόγω της αρκετά σκληρής αντιχαρακτικής επίστρωσης, ο φακός είναι δύο φορές πιο ανθεκτικός στην χάραξη εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
  4. Λόγω της ειδικής υδρόφοβης και λιπόφοβης επίστρωσης, προστατεύουν το φακό από τη συσσώρευση σκόνης, βοηθούν στον εύκολο καθαρισμό διατηρώντας την καθαριότητά του.

Οι επιστρώσεις SEECOAT BLUE UV σε µεγάλη γκάµα φακών

  • Οργανικοί μονοεστιακοί ετοιµοπαράδοτοι φακοί (1.50, 1.60)
  • Οργανικοί µονοεστιακοί φακοί ειδικής παραγγελίας λευκοί και Transitions VII.
  • Freeform πολυεστιακοί φακοί (Presio i , Presio i Focus, Presio Balance Infinite, Presio Wide Infinite, Presio Power Infinite, Soltes Wide,
        Home & Office, Relaxsee).


Οι επιστρώσεις SeeCoat Blue UV θα είναι διαθέσιµες σε κάθε νέο προϊόν της Nikon.

Οι επιστρώσεις SeeCoat Blue UV διαθέτουν επίσης ειδικό φιλμ για την αποφυγή στριψίµατος του φακού κατά την κοπή του.  

 

 

 

 

DT icon

 

icon clean

Η Unilens παρουσιάζει τους νέους πολυεστιακούς φακούς icon ff clean και icon clean. Μία οικονομική, αλλά ταυτόχρονα ποιοτική λύση για όλους τους χρήστες πολυεστιακών φακών.

  • Οι πολυεστιακοί φακοί icon ff clean διαθέτουν εξαιρετικό σχεδιασμό, χάρη στη χρήση του πιο προηγμένου ψηφιακού προγράμματος για Freeform τεχνολογία, προσφέροντας μέγιστη άνεση στο χρήστη.

Οι icon ff clean είναι πολυεστιακοί φακοί γενικής χρήσης σχεδιασμένοι για όλους τους χρήστες. Προσφέρουν ομαλή μετάβαση από τη μακρινή στην κοντινή εστία, διαθέτοντας σημαντικά διευρυμένες και ισορροπημένες ζώνες όρασης, τόσο για μακριά όσο και για κοντά. Έχουν εξαιρετική απόδοση στις μεγάλες αμετρωπίες και πολύ καλή συμπεριφορά σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητες.

  • Οι πολυεστιακοί φακοί icon cleanείναι συμβατικοί ασφαιρικοί πολυεστιακοί φακοί με μαλακό σχεδιασμό. Λόγω του ασφαιρικού σχεδιασμού προσφέρουν σταθερό πεδίο όρασης χωρίς έντονες παραμορφώσεις σε όλες τις αποστάσεις (μακρινή, ενδιάμεση και κοντινή εστία).

Οι πολυεστιακοί φακοί icon ff clean διατίθενται σε Freeform οργανικούς και συμβατικούς ανόργανους και οι icon clean σε συμβατικούς οργανικούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

DT Presio Balance

 

Presio Balance Infinite

Η εταιρία Nikon παρουσιάζει τους νέους πολυεστιακούς φακούς Presio Balance Infinite, ψηφιακής τεχνολογίας.

Στόχος των φακών Presio Balance Infinite είναι η κάλυψη της ανάγκης των πρεσβυώπων για τη καλύτερη εξισορρόπηση απόδοσης και τιμής εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ευρεία και διαυγή όραση.

Οι συμβατικοί σχεδιασμοί πολυεστιακών φακών, δίνουν έμφαση στην κοντινή εστία εις βάρος τόσο της ενδιάμεσης όσο και της μακρινής.

Η πρόκληση στον σχεδιασμό των Presio Balance Infinite είναι η διατήρηση ενισχυμένου εύρους ζωνών όρασης, προσφέροντας ευρεία όραση και εύκολη προσαρμογή σε όλες τις αποστάσεις και για όλες τις δραστηριότητες.

Τεχνολογία Equi-view

Χάρη στη τεχνολογία equi-view, οι φακοί είναι βελτιστοποιημένοι για κάθε συνταγή ξεχωριστά. Έτσι, δεν είναι απαραίτητος ο συμβιβασμός του διοπτροφόρου σε μειωμένο εύρος τόσο της μακρινής όσο και της ενδιάμεσης όρασης.

Ασφαιρικός σχεδιασμός – Οριζόντια κατανομή διοπτρικών

Ο σχεδιασμός των Presio Balance Infinite, ελέγχει πλήρως την κατανομή των διοπτριών, σε όλη την επιφάνεια του φακού. Ο φακός είναι κατασκευασμένος με οριζόντια διακύμανση διοπτριών, ώστε να επιτευχθεί ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια στην όραση από την κεντρική περιοχή του φακού. Η όραση είναι άνετη και σταθερή ακόμα και κατά τη διάρκεια κίνησης του κεφαλιού ή των ματιών.

Οι φακοί Presio Balance Infinite προσφέρουν:

  • Διαυγή όραση τόσο στη µακρινή όσο και στην ενδιάµεση ζώνη.
  • Άµεση και άνετη µετάβαση από τη µακρινή στην κοντινή όραση.
  • Βελτιστοποιηµένη όραση στην κοντινή ζώνη.
  • Σταθερή και άνετη όραση ακόµη και κατά τη διάρκεια κίνησης του κεφαλιού ή των µατιών.
  • Έλεγχο της διακύµανσης των παραµορφώσεων σ’ όλη την επιφάνεια του φακού.

∆ιατίθεται σε δύο µήκη καναλιού 12mm, 14mm.

∆ιαθεσιµότητα

∆είκτες ∆ιάθλασης 1.50 1.60 (Λευκοί, Transitions VII Brown-Grey-G15, Πολωτικοί Brown-Grey),

1.67 (Λευκοί, Transitions VII Brown-Grey-G15) και 1.74 (Λευκοί, Transitions VII Brown-Grey) µε add 0.75 έως 3.50 και επιστρώσεις Hard Clear Coat, Seecoat Plus UV & Seecoat Blue UV.